Hrisostom Filipescu, mesaj din mașina poliției: „totul e bine, nu mă sinucid”

După ce în ultima perioadă, cunoscutul preot nemțean, Hrisostom Filipescu, a avut mesaje „ciudate” pe pagina lui de Facebook (vezi articolul AICI), într-un material video publicat astăzi pe contul lui de Youtube, apare îmbrăcat în haine de civil, cu mască, fes, ochelari de soare și explică din spatele unei mașini de poliție că mesajele sale au fost un semnal de alarmă pentru a demonstra că nu este bolnav psihic și că nu intenționează să își ia viața.

Acesta precizează că se află în mașina de poliție pentru a se deplasa la secție unde va depune o declarație.

Bună dimineața. Sunt foarte bine, a venit poliția la mine la apartament, a văzut că totul e bine, nu mă sinucid, am atras doar atenția ca să mă creadă și pe mine cineva că nu sunt bolnav psihic.

Au venit SMURD, ISU, jandarmii, m-au verificat, totul e în regulă, sunt perfect sănătos, tensiune bună, temperatură bună, fără COVID, fără nimic, fără probleme psihice.

Și acum mergem la secție să dau declarație că sunt foarte bine, treaba e bună și de acum justiția să își facă datoria.

Dacă nu, o rog pe doamna Kovesi să se întoarcă de la Parlamentul European că se pare că avem multă treabă în țară și promit să îi stau alături, nu doar să o spovedesc și să îi citesc o rugăciune de binecuvântare, ci să o susțin și să o mediatizez pe toate platformele de socializare.

Zi frumoasă! Vă pup și îmi cer scuze încă o dată pentru situația creată și mai ales pentru sminteală, dar pentru binele Bisericii, cum zice un celebru clasic în viață, mă retrag, dragi credincioși.

Iubiți-vă mult, fiți cuminți, rugați-vă, mulțumiți lui Dumnezeu pentru ce aveți, fiți recunoscători, o să scăpăm de pandemie și de Covid și sus inima popor român. Generația nouă va schimba România.

Pentru că monarhia salvează România. Niciun partid politic nu are puterea să salveze România. Respectul îl vom câștiga în Occident, în Europa, în State, în Asia, în Arabia Saudită, tot Orientul Mijlociu doar prin monarhie.

Un monarh are o emblemă, un simbol, doar el are puterea și noblețea și diplomația să miște lucrurile și să fie respectat, să nu fie schimbat din 4 în 4 ani cu noi reforme, cu orgolii personale, să intre în istorie și mai știu eu ce alte minunății.

Urmăriți-mă în continuare pe YouTube, pe Instagram, pe Facebook, nu vor mai fi postări necuviincioase, nu voi șterge nimic pentru ca să rămână mărturie a luptei ce-am dus-o împotriva sistemului, împotriva abuzurilor din BOR, împotriva favoritismului, împotriva ciumei roșie PSD finanțată de BOR din 1990, împotriva lui AUR, Șoșoacă, Teodosie, Corneliu, Casian, Ciprian de la Buzău, Laurențiu Streza, Patriarhul Daniel, Timotei Prahoveanul, Ieronim Sinaitul, Varlaam Ploieșteanul, cu probleme psihice și alcool, Benedict, Luca de la Bistrița.

Lista e foarte mare… Siluana Vlad de la Iași, Nechifor Horia care duminică va fi făcut episcop, Teofan, toți consilierii de la Centrul Eparhial corupți și bisexuali, versatili.

Șantaj, masonerie, trafic de influență, trafic de stupefiante și de substanțe halucinogene și țigări de contrabandă pe Republica Moldova, vama Sculeni, Albița.

Și mai mult decât atât, maicile de la Văratec și de la Miclăușeni sunt mame surogat, purtătoare de copiilor ale altora pe sume între 15.000 – 25.000 euro la clinici private din Turcia, din București și Chișinău.

Dar nimeni nu vede lucrurile acestea, doar pe Hrisostom care are probleme psihice. Așa că se pare că aveți de treabă băiețași, la mine ați venit foarte repede și nu s-a întâmplat situația cu Dincă și Alexandra și Elodia.

M-au întrebat domnii polițiști, tot respectul meu, de ce nu am deschis.

Pentru că nu am încredere în justiția română cu legile lui Tudorel Toader, n-am încredere în poliție cu domnul Cioacă care a făcut ce a făcut.

Îl respect maxim pe domnul Marian Godină, respect maxim toată comunitatea LGBT, este loc pentru toată lumea.

Dumnezeu este iubire, este dragoste, ne-a dat o poruncă a iubirii, suntem pe Pământ să învățăm să iubim, să iertăm necondiționat, să ne ajutăm unii pe alții, să ne dezvoltăm, să evoluăm, să ne purificăm, să ne desăvârșim, să dobândim pe Duhul Sfânt, să ne îndumnezeim, să ne mântuim. Restul sunt judecăți omenești, limite, și așa mai departe.” – este mesajul preotului, care a inut în final să mulțumească medicilor psihiatri din Iași, care l-au monitorizat, dar și obștii de la Mănăstirea Secu, Jandarmeriei, SMURD, Arafat, ministrului Sănătății Vlad Voiculescu și prietenilor lui.

PUBLICITATE