Hoț depistat la timp după ce i-a furat geanta unei femei în zona Staţiei CFR Roman


În ziua de 23.01.2016, în jurul orei 09.10, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliției mun. Roman, a depistat în flagrant un bărbat de 47 de ani, din Bacău, care a sustras o geantă de voiaj lăsată nesupravegheată de către o femeie de 63 de ani, din Dulcești, pe scările de la intrarea într-un magazin amplasat în zona Staţiei CFR Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Imediat după sesizare, bărbatul bănuit de săvârșirea faptei a fost identificat pe str. Ștefan cel Mare, în zona unei staţii peco, având asupra sa geanta de voiaj aparţinând victimei.
Prejudiciul de circa 400 de lei, reprezentând contravaloarea genţii şi a bunurilor aflate în aceasta, a fost recuperat şi predat părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de furt.


Atenție la bunurile dumneavoastră!
– Dacă sunteți într-un loc aglomerat nu țineți poșeta lateral sau în spatele dumneavoastră. Țineți-o la vedere, cât mai strâns, sub braț;
– Acordați mai multa atenție poșetelor decât plaselor cu cumpărături, hoții speculează aceasta neglijența;
– Nu va expuneți ostentativ, cu bijuterii, telefoane, bunuri cu valoare mare;
– Când urcați într-un mijloc de transport, verificați încuietoarea poșetei sau buzunarul in care aveți banii;
– Nu vă angrenați în discuție cu persoane necunoscute;
– Mare atenție când constatați că pe stradă ori la ieșirea dintr-un magazin sau alt loc aglomerat, persoane străine se ciocnesc din greșeala de dumneavoastră. Aceștia pot fi uneori hoți, iar “coliziunea” este regizată. Controlați-vă imediat geanta, portofelul, chiar de față cu ei.

PUBLICITATE