Horia Brenciu în Turneul Național 2016. Piatra-Neamț e primul oraș unde va concerta


afis-horia-brenciu-hb-orchestra-concert-2016În perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2016, Horia Brenciu va susţine un turneu naţional, în 12 oraşe din ţară, împreună cu muzicienii care formează HB Orchestra.
Horia Brenciu & HB Orchestra vor susţine concerte în: Piatra-Neamţ, Braşov, Iaşi, Bacău, Galaţi, Constanţa, Oradea, Râmnicu-Vâlcea, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca şi Bucureşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

După trei ani, Horia Brenciu va începe din nou Turneul Național, iar prima oprire o va face la Piatra-Neamț. Joi, 6 octombrie 2016, la Sala Polivalentă din Piatra-Neamț, începând cu ora 19:30, sunteți invitați la un spectacol cu multe surprize, susținut de Horia Brenciu & HB Orchestra.

Turneul lui Horia Brenciu face parte din Programul naţional cultural Artă contra Drog 2016, proiect derulat de Centrul Internaţional şi pentru Drepturile Omului – CIADO România şi Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”. Scopul proiectului este de a informa publicul asupra riscului asociat consumului de droguri şi de a oferi, în acelaşi timp, o alternativă de viaţă sănătoasă prin consumul de acte cultural-artistice, notează iconcert.ro

Biletele pentru concertele din cadrul turneului Horia Brenciu & HB Orchestra din perioada 6 octombrie – 5 noiembrie 2016, pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online de pe www.eventim.ro, la mai multe categorii de preţ.

Preţul biletelor variază în funcţie de oraşul în care are loc concertul şi sunt cuprinse între 30 şi 250 lei. La Piatra-Neamț prețul biletului va fi de 50 de lei pentru categoria I și de 80 de lei pentru VIP

Foto: infomusic.ro

PUBLICITATE