Halucinant! Harbuz îndeamnă populația să meargă cu taxiul și nu cu microbuzul


Promisiunile aberante ale candidatului PSD la primăria municipiului Piatra Neamț nu sunt o noutate. Despre Cardul Cetățeanului (cel cu care Liviu Harbuz promitea excursii la mormântul lui Arsenie Boca și Athos) s-a scris în toată presa centrală dar a fost subiect de știre și pe majoritatea posturilor TV. Toți au considerat o astfel de promisiune: „gogoși electorale”, „pomeni”, „șpăgi electorale” și lista poate continua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai nou, același candidat PSD, Liviu Harbuz, și-a făcut un clip electoral în care prezintă situația traficului din Piatra Neamț dar vine și cu soluții surprinzătoare.

Vezi și Liviu Harbuz are o problemă cu centimetrii?

13313430_10154265921204743_2127150921_oCu exagerările specifice: „traficului infernal din Piatra Neamț…aproape ca cel din București” , Liviu Harbuz sugerează că sunt „mult prea multe microbuze în Piatra Neamț” și că pietrenii ar trebui să-i iubească pe taximetriști pentru că ei sunt „niște adevărați eroi!”

În concluzie, deși populația are venituri mici, Harbuz îi îndeamnă să meargă cu taxiul și nu cu microbuzul. Probabil de aceea a și insistat atât de mult să le promită pietrenilor „transportul gratuit cu troleibuzul”.
Oare cum vor reacționa pensionarii sau elevii care merg zi de zi cu microbuzul în Piatra Neamț și care nu-și permit 10-15 lei pentru o cursă cu taxiul?

Nici comentariile n-au întârziat să apară:

Eu stau in Bucuresti si vin acasa destul de des. Chiar si vara, cu miile de italieni sositi in vacanta, tot mi se pare ca Piatra Neamt sta foarte bine la capitolul trafic. Sensurile giratorii isi fac treaba. Nu mi se pare ca e un trafic ingreunat, ba din contra: mi se pare chiar decent si aerisit

– Si ce daca sunt microbuze care e problema? bine ca sunt. decat sa dau 10 lei la taxi mai bine dau 2 lei la microbuz.

–  Raportand numarul de masini la dimensiunea orasului si felul strazilor ,orasul nu este unul aglomerat,sa fim seriosi

Taximetriștii sunt eroi? Sunteți aberant! Vi se pare normal ca într-un oraș civizilat, un taximetrist să nu poarte centura de siguranță? Când intri în taxiu să nu ai loc de scaunul lui căci el se tăvălește prin mașina aia. Și mai ales să facă prețul după ochi și nu după aparat? Apropo, v-a dat bonul fiscal la finalul călătoriei?

PUBLICITATE