„Haiduc” de Neamț – Bărbat reținut după ce a furat un cal și a făcut scandal într-un bar

Un bărbat a fost reținut de polițiștii nemțeni după ce a furat un cal și a făcut scandal într-un bar.

„La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești au fost sesizați, de către un tânăr în vârstă de 25 de ani, din Rediu, cu privire la faptul că, un alt bărbat i-ar fi sustras o cabalină și i-ar fi adresat amenințări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din localitatea Cândești, care avea asupra sa un cuțit. Deși acesta a fost somat de polițiști să se oprească, a refuzat, fiind interceptat de polițiști, încătușat şi condus la sediul unității de poliție pentru audieri.” – a transmis Poliția Neamț

Potrivit polițiștilor, în jurul orei 17.30, bărbatul în vârstă de 47 de ani, sub adresarea de amenințări, ar fi sustras o cabalină, de la atelajul hipo aparținând tânărului de 25 de ani.

Ulterior, în jurul orelor 17:50, în timp ce se afla pe terasa unui bar din localitatea Cândeşti, acesta ar fi provocat scandal şi i-ar aplicat mai multe lovituri unui tânăr, în vârstă de 29 de ani.

„În urma administrării materialului probator, la data de 7 ianuarie, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie, tulburarea ordinii şi liniștii publice, lovire sau alte violențe şi amenințare.

La aceeași dată, bărbatul în cauză au fost prezentat instanței de judecată, față de acesta fiind dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile.” – a mai precizat Poliția Neamț

PUBLICITATE