Grecia anunță noi restricții pentru turiștii români. Vor intra în vigoare de marți, 28 iulie

Guvernul din Grecia a decis să implementeze noi măsuri pentru turiștii care vin pe cale aeriană. Mai exact, în urma analizei datelor epidemiologice, Grecia a decis că turiștii care vin din Bulgaria și România, începând din 28 iulie, sunt obligați să prezinte un test PCR negativ pentru coronavirus.

Călătorii care sosesc cu avionul din Bulgaria și România în Grecia sunt obligați să facă un test negativ negativ pentru coronavirus, a anunțat șeful Protecției Civile, Nikos Hardalias.

Pe baza analizei datelor epidemiologice, s-a decis ca cei care intră în Grecia, prin conexiuni aeriene, din Bulgaria și România, din dimineața zilei de marți, 28 iulie și până la 4 august, să fie obligați să arate un rezultat negativ al controlului molecular (PCR) pentru coronavirus, care a fost efectuat cu 72 de ore înainte de sosirea lor în Grecia” – a anunțat oficialul

Cetățenii greci, deținătorii permiselor de ședere și cei care călătoresc din motive esențiale sunt excluși. În același timp, rămâne în vigoare obligația de a completa formularul de localizare a pasagerilor (PLF) cu cel puțin 24 de ore înainte de sosirea în Grecia.” – a mai adăugat șeful Protecției Civile.

PUBLICITATE