Grav accident rutier în Neamț, cu victimă încarcerată (FOTO)

Un accident rutier grav s-a petrecut în această dimineață în comuna Bălțătești. Două mașiniîn care se aflau patru persoane au fost imlicate. O mașină s-a răsturnat, iar o tânără a rămas încarcerată.

La ora 10:09 pompierii au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier în comuna Bălțătești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Târgu-Neamț și SAJ.

În accidentul rutier au fost implicate două autoturisme în care se aflau patru persoane. Unul din cele două autoturisme s-a răsturnat, iar o persoană a rămas încarcerată.

Cele două persoane ce se aflau în celălalt autoturism s-au autoevacuat din autoturism, iar din autoturismul răsturnat s-a autoevacuat un băiat de 7 ani. Băiatul, conștient și cooperant, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra-Neamț.” – a transmis ISU Neamț

Eforturile de salvare s-au concentrat asupra tinere de aproximativ 26 de ani, încarcerată, care a suferit multiple traumatisme în urma impactului.

Pompierii, echipați cu instrumentar specific pentru descarcerare, au reușit să o elibereze pe victimă, aceasta fiind ulterior transportată de asemenea la UPU Piatra-Neamț pentru îngrijiri medicale.

„De asemenea, pompierii au acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

După efectuarea cercetărilor de către colegii de la IPJ, se va acționa pentru repunerea autoturismului pe roți și pentru curățarea carosabilului de elementele rezultate în urma accidentului rutier.” – a mai precizat ISU Neamț

PUBLICITATE