Godină către un fost polițist din Piatra-Neamț: ”Ce-ai făcut, Costele? Te-au mâncat gheruțele și te-au arestat ăștia. Acum, ți-a revenit glasu, Costeluș?”

Polițistul Marian Godină nu poate rămâne fără reacție în această perioadă, când aproape în fiecare seară sunt proteste împotriva măsurilor de restricție în cele mai mari orașe ale țării.

La una din postările lui Godină a comentat și un fost polițist din Piatra-Neamț, Costel Neamțu. Acesta a vrut să-l ironizeze pe Marian Godină, spunându-i: ”Domnul Milițian Godină, nu a veți treabă, te plătește poliția pentru a nu face nimic?”
Evident că replica lui Godină nu a întârziat: ”Constantin Neamțu, dacă îți dau o replică, punem pariu că îți ștergi comentariul apoi?”
Acesta nu a mai așteptat răspunsul lui Constantin Neamțu și i-a scris: ”Aceeași Poliție te plătea și pe tine, nu ca să faci nimic ci ca să muncești la rutieră. Dar tu…ce-ai făcut, Costele? Te-au mâncat gheruțele și te-au arestat ăștia. Apoi te milogeai prin instanță să nu te trimită la pârnaie că ai doi copii mici de întreținut. Acum, ți-a revenit glasu, Costeluș?”
Tot aici, Marian Godină a pus și un screen cu condamnarea polițistului nemțean, la 5 ani și 8 luni închisoare pentru luare de mită în formă continuată. Despre lotul de polițiști din Neamț condamnați pentru mită, puteți citi aici.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS
PUBLICITATE