Gest emoționant al îndrăgitului interpret Alexandru Brădățan. A colindat bătrânii de la Căminul din Roznov

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Gest emoționant al cunoscutului interpret de muzică populară, Alexandru Brădățan. Aflat la cea de-a XVII-a ediție a Festivalului de Datini și Obiceiuri de iarnă din Roznov, la invitația consilierului județean Mădălina Ciubotaru, artistul a făcut un popas pentru a colinda și bucura inimile celor de la Căminul pentru persoane vârstnice.

Momentul a fost o surpriză atât pentru Alexandru Brădățan, care și-a dorit foarte mult să ajungă la un cămin de bătrâni să-i colinde, cât și pentru cei cazați la Centrul pentru persoane vârstnice care au primit cu emoție cântecele.

„Alexandru este un om minunat cu un suflet deosebit și am vrut să-i bucur inima atât lui cât și bunicilor noștri din Centrul pentru persoane vârstnice. Știu că și-a dorit foarte mult să ajungă la un cămin de bătrâni să-i colinde dar timpul nu i-a permis. Astfel i-am făcut o bucurie lui dar și vârstnicilor noștri care au primit un moment special de colinde tradiţionale ce vestesc Naşterea Domnului Iisus Hristos” – a declarat Mădălina Ciubotaru

Îndrăgitul interpret a primit cu bucurie invitația și le-a oferit bătrânilor un mic moment de suflet.

„Nu spre laudă sau spre mărire … sunt convins că astfel de gesturi le faceți si dvs, dar mai ales le facem cu toții, acum când suntem în preajma sărbătorilor. 
Împărtășesc cu voi toți emoția și bucuria ce am văzut-o în ochii celor de la Căminul pentru persoane vârstnice – Roznov, pe care i-am colindat cu toată inima și cred eu, le-am adus un strop de bucurie. Merită să călcăm pragul acestor cămine unde bătrânii ca niște copii ne așteaptă și orice gest, cât de mic ar fi, pentru ei contează mult.
Ideea colindului meu „Gazdă mare ieși în prag” de aici pornește, din sufletului omului care ne așteaptă…. Crăciun fericit !!!” – a fost mesajul artistului.

PUBLICITATE