George Lazăr: „Susțineți și dumneavoastră producătorii locali!”

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a fost prezent, astăzi, la evenimentul ”Flora Fest” ce are lor în Piața ”Sf. Gheorghe” din Piatra-Neamț.

Acesta a transmis un îndemn pentru cei care dorescă să sprijine producătorii locali: „merită să dați o fugă până acolo!”

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Susțineți și dumneavoastră producătorii locali!

”Flora Fest” este o încântare și pentru ochi, dar și pentru suflet. M-am convins astăzi, împreună cu primarul Andrei Carabelea , iar îndemnul meu este sincer: merită să dați o fugă până acolo!!!

Oaza de verdeață este în Piața ”Sf. Gheorghe”, din Piatra Neamț. Flori, pomi fructiferi și ornamentali, arbuști, găsiți de toate. Sunt plante născute din migala producătorilor locali, un motiv în plus să ajungeți la ”Flora Fest”.

Am fost si la standul din piata a celor de la Directia Silvica Neamt, unde ne-am intalnit si cu dl. director Valentin Tamaslacaru si dl. director Ovidius Marcutianu

Am să încurajez mereu astfel de expoziții, cu tematică diversă, pentru că județul Neamț are mii de antreprenori care trebuie sprijiniți. Pentru că noi, nemțenii, suntem cunoscuți ca oameni harnici, inventivi și inimoși.

P.S. O surpriză foarte plăcută la standul Direcției Silvice Neamț, unde gazde ne-au fost directorii Valentin Tămășlăcaru și Ovidiu Mărcuțianu.” – a transmis George Lazăr

PUBLICITATE