George Lazăr, președintele PNL Neamț, și-a depus candidatura pentru președinția Consiliului Județean

Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, şi-a depus astăzi, 22 aprilie, la sediul Biroului Electoral Judeţean, candidatura pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, promițând schimbări majore și dezvoltare accelerată după un deceniu de administrație PSD. Tot astăzi, a fost depusă și lista de consilieri județeni ai Partidului Național Liberal.

George Lazăr, președintele PNL Neamț, și-a oficializat astăzi candidatura pentru președinția Consiliului Județean Neamț, într-un moment cheie pentru politica locală. Însoțit de lideri ai filialei, candidaţii pentru funcţia de consilier judeţean şi candidaţii pentru funcţia de primar, Lazăr a depus documentele necesare la sediul Biroului Electoral Județean, având susținerea a zecilor de mii de nemțeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Țin să le mulțumesc pe această cale zecilor de mii de nemțeni care ne au dat semnături de susținere, pe care le-am depus astăzi la Biroul Electoral Județean. Oameni care cred în valorile noastre, în valorile liberale și oameni care ne sunt alături. Sunt convins că sunt mulți alți nemțeni care poate n-au reușit să semneze, dar sunt alături de noi și ne susțin.

În spate am o întreagă echipă o echipă frumoasă, o echipă de oameni adevărați, oameni care iubesc județul Neamț, oameni care cunosc administrația locală, oameni care au expertiză în domeniul lor de activitate„, a declarat George Lazăr.

Lazăr a criticat dur administrația PSD, care a condus județul în ultimul deceniu, acuzând pierderea a peste 400 de milioane de euro, fonduri europene destinare pentru proiecte vitale, cum ar fi apa și canalizarea și modernizarea Spitalului Județean.

Acesta a subliniat că este timpul pentru o schimbare și a promis că PNL va câștiga alegerile, aducând o nouă viziune și o administrație competentă.

Ne propunem să câștigăm alegerile și 100% vom câștiga alegerile în județul Neamț pentru că după 10 ani, după un deceniu aproape, în care PSD a condus și știți foarte bine cu toții cum a condus acest județ, vorbim de pe peste 400 de milioane de euro bani europeni pierduți, ratați, fie că vorbim de apă și canalizare, fie că vorbim de proiectele de modernizare a spitalului județean și exemple pot continua, cred că a venit timpul să ieșim din sfera ghinionului în județul Neamț și avem nevoie de o administrație adevărată, o administrație care gândește pentru dezvoltare.” – a spus Lazăr

Acesta a prezentat câteva obiective majore din programul lui cum ar fi: parteneriatul cu Primăria municipiului Piatra-Neamț pentru construirea unui spital nou și modernizarea spitalului actual; investiții în infrastructura mare (autostrăzile A7 și A8); drum expres și varianta ocolitoare la Piatra-Neamț; crearea unor noi oportunități turistice și culturale.

Îmi propun să câștig alegerile locale din 9 iunie. În primul rând pentru nemțeni și pentru a da un suflu nou județului Neamț, pentru a aduce județul Neamț acolo unde este locul între județele de top ale României, un județ în care tinerii să rămână acasă, să își găsească locuri de muncă, în care să ne dezvoltăm ca într o familie, în care să fim unii lângă alții și la bine și la greu, dar să ne obișnuim de acum, că destul am fost la greu, să fim și la bine.„, a mai menţionat preşedintele PNL Neamţ.

Avocat de profesie, George Lazăr a fost consilier municipal și viceprimar la Roman, prefect de Neamț, iar acum ocupă postul de secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei.

PUBLICITATE