George Lazăr, președintele PNL Neamț: „Echipa PNL Târgu-Neamț este din ce în ce mai puternică şi mai numeroasă”

Comunicat de presă – George Lazăr, preşedinte PNL Neamț

Cu multă bucurie, îi felicit pe noii noștri colegi, care au ales să fie parte din echipa PNL Târgu Neamț!

Le mulțumesc domnului inginer Lucian Georgescu, domnului George Dron, doamnei Crina Murariu și domnului Ciprian Lupu, care ieri s-au alăturat echipei liberale de la Târgu Neamț, pentru încrederea pe care o au în viziunea liberală. Sunt convins că împreună vom repune orașul Târgu Neamț pe harta celor mai frumoase obiective turistice ale României.

Vorbim despre persoane cu notorietate, respectate în comunitatea nemțeană, care prin expertiza şi experiența lor, demonstrează că sunt implicați și dedicați pentru a aduce un plus de valoare oraşului Târgu Neamț şi a construi un trai mai bun locuitorilor de aici.

Echipa PNL Târgu Neamț este din ce în ce mai puternică şi mai numeroasă, cu oameni bine pregătiți, care au reușit, prin munca lor de ani de zile, să își facă un nume în comunitate și să își aducă aportul personal pentru dezvoltarea acesteia.

Sunt sigur că, împreună cu colegii din echipa pe care o construim la Târgu Neamț şi care continuă să se extindă cu oameni de calitate, vom aduce schimbarea de care acest oraş are nevoie, după ani de zile în care PSD a distrus sistematic toate resursele acestei comunități.

Noii noștri colegi sunt oameni din Târgu Neamț, care cunosc și au înțeles nevoile și prioritățile orașului și care nu vor să mai stea deoparte și să privească dezastrul actualei administrații locale. Târgoveții sunt oameni gospodari, harnici, muncitori, meșteșugari și comercianți de sute de ani, cărora PSD nu le poate pune pumnul în gură, așa cum încearcă, de ani de zile, să facă. Oamenii s-au săturat de această politică a dezastrului, politica PSD, care înseamnă amenințări, incompetență și nepăsare.

Împreună cu dumneavoastră, oameni care aveți experiența necesară pentru a construi, sunt sigur că în anul 2024, PNL va fi cea mai puternică forță politică din Târgu Neamț. Ceea ce ne propunem este pentru binele comunității din care facem parte cu toții, în care trăim şi care merită să se dezvolte. Este datoria noastră, a oamenilor de aici, să readucem Târgu Neamț acolo unde îi este locul, un oraș de care să fim mândri și unde târgnemțenii să se bucure de condițiile unei vieți mai bune. Cu ajutorul dumneavoastră, Târgu Neamț va redeveni unul dintre cele mai importante obiective turistice ale țării, așa cum este firesc să fie ținutul mânăstirilor și al poveștilor lui Ion Creangă, de la poalele muntelui.

Vă mulțumesc pentru că ați ales să fiţi parte din echipa liberală, echipa câștigătoare, care în anul 2024 va reda încrederea şi bunăstarea târgnemeţenilor.

Se poate și la Târgu Neamț!

#EchipaLiberală #TârguNeamț

PUBLICITATE