George Lazăr (preşedinte PNL Neamţ): Veste bună pentru transportatori! CNAIR va ridica restricţiile de tonaj pe DN 15 – Bicaz – Poiana Largului, ca urmare a intervenției mele!

Începutul de săptămână vine cu o veste bună din partea preşedintelui PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr, pentru toţi transportatorii, în special pentru cei de pe Valea Muntelui!  

Toate restricţiile de tonaj pe drumul naţional DN 15, pe segmentul Bicaz – Poiana Largului vor fi ridicate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Măsura vine în urma demersurilor făcute de preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr, odată cu vizita în judeţul Neamţ, la sfârşitul săptămânii trecute, a directorului Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), Cristian Pistol.

„Am avut discuţii cu transportatorii din zonă şi în urma acestor discuții am solicitat directorului CNAIR, colegul Cristian Pistol, să analizeze în regim de urgenţă ridicarea tuturor restricţiilor de tonaj de pe DN 15.

Mă bucur că pot anunţa faptul că demersurile pe care le-am realizat au avut succes iar zilele viitoare, CNAIR va emite decizia de ridicare a restricţiilor de tonaj. Astfel, transportatorii din zonă dar şi ceilalţi transportatori care tranzitau zona nu vor mai fi nevoiţi să caute rute alternative, ceea ce însemna costuri mai mari şi timp mai mult.

În calitate de preşedinte al PNL Neamţ, alături de colegii mei liberali, am căutat mereu soluţii pentru a veni în sprijinul mediului de afaceri, pentru că acesta reprezintă motorul dezvoltării. Aşadar, suntem alături şi de transportatorii de pe Valea Muntelui şi mă bucur că am putut veni în sprijinul lor”, a transmis preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.

În cursul următoarelor zile, CNAIR urmează să emită decizia de ridicare a tuturor restricţiilor de tonaj de pe DN 15, secţiunea Bicaz – Poiana Largului, şi să o înainteze către Poliţia Rutieră.

PUBLICITATE