George Lazăr, președinte PNL Neamț: „La Neamț, alegerile din 2024 vor fi câștigate de PNL”

Comunicat de presă – George Lazăr, președinte PNL Neamț:
„Liberalii din județul Neamț s-au întâlnit într-o şedință de Consiliu Director Județean, la care a fost prezent premierul României, preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă.”

Vizita oficială a premierului României, președintele Partidului Național Liberal, la Neamț s-a încheiat printr-o reuniune a liberalilor nemțeni, la care am avut onoarea să-i avem invitați, alături de domnul prim-ministru, pe domnul prim-vicepreşedinte PNL Gheorghe Flutur, pe şeful Cancelariei premierului, domnul Mircea Abrudean şi pe consilierul de stat, originar nemțean, domnul George Agafiței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

A fost un prilej foarte bun pentru a reafirma unitatea echipei liberale şi angajamentul nostru față de principiile care ne guvernează. Am deschis acestă şedință reamintindu-le colegilor mei că astăzi, suntem cel mai puternic partid din județul Neamț, cel mai unitar şi mai pregătit să ofere soluții concrete pentru problemele din județ.

Preşedintele Partidului Național Liberal, Nicolae Ciucă a avut cuvinte de laudă pentru mobilizarea noastră, a liberalilor, împărtășindu-ne convingerea domniei sale că la Neamț, alegerile din 2024 vor fi câștigate de PNL, fără dubii. Premierul a reconfirmat că ne va sprijini în toate acțiunile prin care ne dorim să dezvoltăm Neamțul şi să creăm condiții favorabile pentru toți nemțenii.

Despre unitate au vorbit şi domnul senator Eugen Țapu Nazare şi domnul deputat Laurențiu Leoreanu, care sunt puternic implicați în consolidarea echipei şi atingerea unor rezultate performante pentru județul nostru.

Este important să fim conştienți de aceste lucruri şi să acționăm în conformitate cu ele. Județul Neamț are nevoie de politicieni serioşi, asumați şi responsabili pentru a repara erorile din trecut şi a consolida ceea ce se construieşte în prezent.

Obiectivul prioritar al PNL Neamț este câştigarea alegerilor din 2024 cu o echipă determinată, disciplinată şi performantă, care să facă față tuturor provocărilor cu care ne vom confrunta şi să răspundă nevoilor comunității nemțene.

Nu mă îndoiesc că vom obține aceste rezultate. Aşa cum a subliniat şi domnul președinte Nicolae Ciucă, PNL face performanță, se ghidează după valori liberale autentice şi este pregătit să construiască.

Pot spune cu convingere că PNL Neamț reuneşte oameni de calitate, nemțeni care îşi iubesc județul şi care vor să îl vadă înflorind, membri din toate domeniile, de la sănătate, la învățământ, antreprenori, oameni de afaceri care investesc în județul Neamț, oameni care au încredere că vom reuşi să transformăm Neamțul într-un județ modern, cu toate facilitățile necesare mediului de afaceri, cu un potențial turistic în creştere.

Iată obiective concrete, în care credem şi pe care le vom realiza.

Îi mulțumesc domnului președinte PNL, premierul Nicolae Ciucă, pentru onoarea de a ne fi alături şi a ne susține în câştigarea alegerilor de anul viitor, le mulțumesc invitaților noştri care au avut cuvinte frumoase de spus la adresa organizației PNL Neamț şi nu în ultimul rând, le mulțumesc tuturor colegilor liberali din Neamț, care îşi aduc aportul activ în atingerea acestor obiective. Victoria este a noastră!

PUBLICITATE