George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Ionel Arsene și PSD pedepsesc 320.000 de nemțeni din localitățile conduse de primari ai PNL”

Comunicat de presă

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

George Lazăr, președinte PNL Neamț: ”Ionel Arsene și PSD pedepsesc 320.000 de nemțeni din localitățile conduse de primari ai PNL”

ZERO lei au primit primarii PNL din județul Neamț, la ultima repartizare a sumelor provenite din cotele defalcate din impozitul pe venit. Așa a decis Ionel Arsene, care nu se dezice de mult prea gravele sechele comportamentale și care rămâne avid de putere, bogăție și control. 36 de localități, inclusiv Roman și Piatra Neamț, nu au primit niciun leu, deși în aceste localități trăiesc circa 320.000 dintre nemțeni, circa 60% din întreaga populație a județului. 

Exact ca un jupân absolut, ca un baron local se comportă Ionel Arsene. Confundă județul Neamț cu propria moșie și rămâne ancorat în vechile tare ale PSD, de a împărți fondurile publice după bunul plac și după cum îi dictează interesele. 

Pentru Ionel Arsene nu contează că și locuitorii din localitățile conduse de primari ai PNL au dreptul la dezvoltare, la condiții normale de trai. El folosește – pentru a câta oară? – fondurile publice ca instrument de șantaj. Premeditat ține comunități întregi în sărăcie, pentru a le putea controla și manipula mai ușor. 

Ionel Arsene, te întreb public: 

Cine îți dă dreptul să pedepsești 320.000 de nemțeni din localitățile conduse de primari ai PNL? Oare nemțenii din aceste comunități nu au dreptul la dezvoltare? Cât mai ai de gând să-ți bați joc de ei? 

Pozezi într-un om credincios care merge la biserică, dar te comporți ca un om care nu iubește oamenii. De ce-i pedepsești, ce rău ți-au făcut? De ce le răpești dreptul la viitor?  

Sunt întrebări publice, la care mă îndoiesc că Ionel Arsene președintele Consiliului Județean Neamț va răspunde. Indiferent de situație, nemțenii au dreptul să cunoască adevărul, să afle despre practicile batjocoritoare ale lui Ionel Arsene.  

Decizia de a aloca aceste fonduri discreționar este nu doar imorală, este și ilegală. Îl somez public pe prefectul județului Neamț, Adrian Niță, să atace această decizie în instanța de contencios administrativ și să facă dreptate. Să uite că este subalternul lui Ionel Arsene și să acționeze în interesul tuturor nemțenilor. 

George Lazăr
Președinte PNL Neamț

PUBLICITATE