George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Eternul feminin este expresia creației în lumea noastră”

Azi, de 8 Martie, mai mult ca oricând, odată cu apariția mugurilor primăverii, să ne amintim că eternul feminin este expresia creației în lumea noastră. Ele sunt cele care ne sunt aproape, ne întregesc și ne sunt cel mai frumos dar al existenței.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Soţiilor noastre, le spunem azi cât de mult înseamnă pentru noi. Continuăm să învăţăm de la femeile care ne însoţesc de-a lungul vieţii despre îmbrăţişarea şi mângâierea care ne fac să zâmbim şi ne iau durerea cât am clipi, despre pasiune şi iubire, încredere, răbdare și uneori suferințe, adică despre toate acestea care ne fac să dorim femeile alături de noi și la bine și la greu.

Un gând special se îndreaptă spre mama mea și îmi amintesc cu drag, un cântecel pe care i-l fredonam de 8 martie: „E ziua ta, mămico, În dar ți-am adus inima, Și crede-mă, mămico, Un dar mai frumos nu se putea”, iar acesta nu era doar un cântec, era o stare de spirit, era suma iubirii față de cea care mi-a dat viață și mi-a călăuzit pașii. La mulți ani, mămico!

Așadar, bucurați-vă dragi doamne și domnișoare, de evenimentele simple, dar frumoase ale vieții, iar gândurile senine și culorile primăverii să vă însoțească pretutindeni!

La mulți ani, doamnelor și domnișoarelor!

George Lazăr,
președinte PNL Neamț

PUBLICITATE