George Lazăr (PNL): Construirea unui nou Spital Judeţean de Urgenţă la Piatra-Neamţ, prioritate în mandatul meu de preşedinte al CJ Neamţ

Construirea unui nou Spital Judeţean de Urgenţă la Piatra-Neamţ este prioritatea nr. 1 în mandatul meu de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ!

Pietrenii şi nemţenii trebuie să beneficieze de servicii medicale de calitate oferite într-o unitate sanitară nouă, cu aparatură performantă, la standarde occidentale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Noul Spital Judeţean de Urgenţă din Piatra-Neamţ va fi construit în parteneriat cu Primăria Municipiului Piatra-Neamţ, prin atragerea de fonduri europene.

În paralel, actualul SJU Piatra-Neamţ va beneficia de investiţii pentru modernizare şi renovare cu fonduri de la Consiliul Judeţean Neamţ, astfel încât să poată oferi servicii medicale de calitate până la edificarea noului spital.

Doar aşa vom putea atrage la Piatra-Neamţ personal medical de înaltă calificare pentru ca pietrenii şi nemţenii să primească cele mai bune îngrijiri medicale.

Ca preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ şi într-un parteneriat cu Primăria Piatra-Neamţ, vom continua modernizarea infrastructurii rutiere (prioritară este realizarea unei centuri ocolitoare a oraşului) şi pietonale, dar şi a reţelelor de utilităţi, în special apă şi canalizare.

Totodată, vom dezvolta proiecte de modernizare şi extindere a infrastructurii educaţionale din Piatra-Neamţ.

Nu în ultimul rând, în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ voi susţine investiţiile în infrastructura sportivă şi de agrement din municipiul Piatra-Neamţ.

George Lazăr – preşedinte al PNL Neamţ,
Candidat pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ


În vârstă de 43 ani, George Lazăr este căsătorit şi tatăl a două fetiţe. 

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi şi licenţiat în ştiinţe juridice, cu trei mastere în domeniul Dreptului administraţiei publice, Ştiinţelor penale şi Dreptului European.

Este membru al Baroului Neamţ şi avocat practician de peste 20 ani.

Timp de două mandate, în perioada februarie 2013 – martie 2014 şi decembrie 2019 – ianuarie 2022, a ocupat demnitatea de prefect al judeţului Neamţ.

Una dintre cele mai importante realizări ca prefect a fost recâştigarea în instanţă a Cheilor Bicazului pentru judeţul Neamţ.

În anul 2022 a fost numit ministru – secretar de stat în cadrul Ministerului Energiei, postură din care a reprezentat România la diverse evenimente pe plan eztern.

Din punct de vedere politic, în anul 2021 a fost ales în funcţia de preşedinte al Partidului Naţional Liberal – filiala Neamţ.

George Lazăr candidează pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ.

PUBLICITATE
SURSĂComandat de PNL, Filiala Neamț, Executat de SC Rubikon Solution SRL, CMF: 21240015