George Lazăr: modernizarea comunei Crăcăoani, o prioritate pentru PNL Neamț

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a făcut ieri, 29 octombrie, o vizită importantă în localitatea Crăcăoani, unde s-a întâlnit cu colegii liberali și cu președintele organizației locale, Vasile Babătă.

Cu ocazia acestui eveniment, Lazăr a subliniat importanța valorificării potențialului extraordinar al zonei pentru dezvoltarea județului Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

George Lazăr a apreciat în mod special atmosfera autentică a Crăcăoaniului, subliniind gospodăria și ospitalitatea localnicilor.

„Astăzi am avut o întâlnire cu colegii liberali din localitatea Crăcăoani, alături de preşedintele organizației locale, domnul Vasile Babătă.

Vin mereu cu mare drag la Crăcăoani, o zonă înconjurată de natură, cu o istorie bogată a tradiției nemțene şi cu localnici gospodari şi primitori, cu care îmi face multă plăcere să vorbesc,” a declarat președintele PNL Neamț.

Discuțiile au vizat potențialul remarcabil al zonei pentru dezvoltarea județului.

„Trebuie să promovăm frumusețile acestor locuri şi să atragem investiții care să contribuie la prosperitatea comunității locale,” a subliniat Lazăr.

Președintele PNL Neamț a insistat asupra importanței dezvoltării de proiecte sustenabile, care să valorifice resursele naturale și tradițiile locale.

Echipa PNL Crăcăoani este formată din oameni muncitori şi cu viziune, hotărâţi să construim împreună şi să modernizăm localitatea, aşa cum vom face în fiecare zonă a județului Neamţ,” a adăugat Lazăr.

Această vizită a demonstrat angajamentul PNL Neamț față de dezvoltarea locală și bunăstarea comunității din Crăcăoani.

PUBLICITATE