George Lazăr: „„Mă bucur să îi urez „bun venit” în echipa PNL Neamț domnului Cristi Grădinariu, Șef al Serviciului de Electricitate Delgaz Grid SA Neamț”

Comunicat de presă – George Lazăr, președinte PNL Neamț

„Mă bucur să îi urez „bun venit” în echipa Partidului Național Liberal Neamț domnului Cristi Grădinariu, Șef al Serviciului de Electricitate Delgaz Grid SA Neamț, care a fost, de asemenea, votat membru în Biroul Politic Județean, structura de conducere a PNL Neamț.

Domnul Grădinariu este un vechi prieten al liberalilor, un om deosebit şi muncitor, implicat și profesionist, care și-a demonstrat abilitățile în conducerea performantă a serviciilor de electricitate din județ și pe care ne bucurăm să îl avem alături.

Este important că tot mai mulți oameni de valoare aleg să se alăture echipei noastre, ceea ce demonstrează că nemțenii rezonează cu spiritul liberal și se regăsesc în valorile pe care le promovăm.

PNL Neamț este cea mai puternică formațiune politică a județului, o echipă unită și determinată, în care oamenii de calitate au un cuvânt de spus, unde promovăm performanța administrativă și buna guvernare. Ne dorim ca tot mai mulți nemțeni valoroși, care contribuie activ la dezvoltarea județului, să vină alături de noi și să ne aducem aportul în înbunătățirea condițiilor de viață ale cetățenilor din județul Neamț!

Avem un an electoral în față, iar obiectivul PNL Neamț este acela de a câștiga alegerile cu o echipă de oameni pregătiți să muncească pentru a crește calitatea condițiilor de viață în județ, pentru a atrage investiții substanțiale și a dezvolta proiecte serioase, bine realizate și cu rezultate teimenice.

Sunt convins că acest lucru se va realiza, am încredere în echipa liberală din care fac parte, unde se găsesc oameni de înaltă valoare, capabili, care își doresc să facă bine județului și să muncească cot la cot pentru obiectivele pe care le avem.

Întâmpin cu bucurie alăturarea domnului Cristi Grădinariu echipei noastre și mă bucur să văd cum cel mai puternic partid politic al Neamțului crește, nu doar ca număr de membri, dar și din punct de vedere al calității și performanței!

Echipa PNL Neamț va fi echipa câștigătoare a anului 2024!”

Președinte PNL Neamț, George Lazăr

PUBLICITATE