George Lazăr: „La mulți ani tuturor doamnelor învățătoare şi domnilor învățători!”

Ziua Învățătorului se sărbătorește în România în fiecare an la data de 5 iunie.

Ziua Învăţătorului a fost instituită în anul 2007, iar data de 5 iunie semnifică ziua de naştere a profesorului Gheorghe Lazăr (n. 5 iun. 1779 – m. 17 sep. 1823), considerat fondatorul învăţământului în limba naţională în Ţara Românească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Cu această ocazie, Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a transmis un mesaj cadrelor didactice care „modelează caracterele copiilor noştri”.

Cadrele didactice care ne însoțesc în primii ani pe drumul învățăturii şi al cunoaşterii sunt oamenii care ne inspiră vise mari şi care ne oferă mijloacele de a le îndeplini.

Sunt purtători de povețe, care ne îndrumă prin viață cu înțelepciune şi bunătate, oamenii cărora le datorăm atât de mult din ceea ce suntem astăzi!

Anii de şcoală mi-au oferit amintiri pe care mă bucur să le retrăiesc alături de fetița mea cea mare, care se află în această frumoasă etapă a vieții, cea de elev.

Le mulțumesc învățătorilor care schimbă lumea în fiecare zi prin educație şi prin dedicarea cu care modelează caracterele copiilor noştri.

Astăzi, de ziua ÎNVĂȚĂTORULUI, mă înclin în fața dumneavoastră, dragi cadre didactice, pentru pasiunea şi profesionalismul cu care construiți oameni mari!

La mulți ani tuturor doamnelor învățătoare şi domnilor învățători!
Respectul şi mulțumirea noastră se îndreaptă, în fiecare zi, către dumneavoastră!” – este mesajul transmis de George Lazăr.

PUBLICITATE