George Lazăr: Investiție substanțială în infrastructura de apă curentă și canalizare la Farcașa

Comuna Farcașa va beneficia de o investiție substanțială în infrastructura sa de apă curentă și canalizare, în urma semnării unui contract de finanțare de peste 10 milioane de lei.

Marți, comunele Farcașa și Răucești au făcut un pas major spre modernizare, grație finanțării de peste 30 de milioane de lei obținută pentru înființarea rețelelor de apă şi canalizare din cele două comune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul, care a avut loc ieri la Ministerul Dezvoltării, marchează un pas important spre modernizarea și dezvoltarea comunității locale.

La fel ca în comuna Răucești, care a primit finanțare pentru înființarea unei rețele de canalizare (vezi articolul AICI) și comuna Farcașa a semnat contractul pentru înființarea și extinderea rețelei de apă curentă și canalizare în satele Frumosu, Popești, Fărcașa și Bușmei.

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a evidențiat semnarea acestor contracte ca fiind un pas major în direcția modernizării și dezvoltării comunităților rurale din județ.

„Au fost semnate încă două contracte de finanțare pentru județul Neamț, ieri, la Ministerul Dezvoltării.

M-am bucurat să fiu alături de domnii primari Tifui Dumitru Bogdan, din comuna Fărcaşa şi Dumitru Balajel, din comuna Răuceşti, care au semnat împreună cu dommul ministru Adrian Veştea contractele de finanțare pentru înființarea rețelelor de apă şi canalizare din localitățile lor.

Pentru comuna Răuceşti, domnul primar Dumitru Bălăjel a obținut o finanțare în valoare de de milioane de lei pentru înființarea rețelei de canalizare la nivelul comunei, un obiectiv extrem de important pentru modernizarea şi dezvoltarea comunității.
Şi în comuna Fărcaşa se vor începe în curând lucrările pentru înființarea rețelei de apă curentă, respectiv extinderea rețelei de canalizare în satele Frumosu, Popeşti, Fărcaşa ṣi Buşmei.

Domnul primar Bogdan Țifui a semnat, cu ministrul Dezvoltării, un contract de finanțare în valoare de 10.293.752 lei, în urma proiectului depus de către administrația locală din Fărcaşa. – a precizat George Lazăr

Mesajul președintelui PNL Neamț subliniază determinarea și munca primarilor implicați, precum și sprijinul constant al Ministerului Dezvoltării, reprezentat de ministrul Adrian Veștea, în realizarea acestor proiecte vitale.

Aceste noi finanțări reflectă angajamentul liberalilor de a investi în comunitățile rurale din Neamț, consolidând județul ca un loc cu resurse valorificate eficient și cu un nivel de trai îmbunătățit pentru toți locuitorii săi.

„Sunt două proiecte esențiale pentru locuitorii comunelor Răuceşti şi Fărcaşa, care vor beneficia de condiții moderne de trai, aşa cum este firesc.

Domnii primari Ţifui şi Bălăjel sunt oameni determinați, muncitori şi care demonstrează, cu fiecare proiect implementat, că sunt primari destoinici, implicați în comunitate şi conştienți de necesitățile imediate ale localnicilor.

Aceste noi finanțări sunt binevenite în județul Neamț unde noi, liberalii, ne-am luat angajamentul de a investi în dezvoltarea şi modernizarea comunităților rurale, fără excepție.

Facem toate demersurile pentru a consolida județul Neamț şi a le oferi nemțenilor un nivel de trai calitativ, la standardele unui județ cu multe resurse şi oportunități care pot fi valorificate.

Felicitări, domnule primar Bogdan Țifui, domnule primar Dumitru Bălăjel, pentru munca şi implicarea dumneavoastră!
Mulțumesc dommului ministru Adrian Veştea pentru sprijinul pe care îl arată, întotdeauna, județului nostru!

Construim împreună!” – a mai spus Lazăr

PUBLICITATE