George Lazăr: „Educația, prioritate în programul de guvernare locală”

George Lazăr, președintele PNL Neamț și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean susține implementarea programului „Primul student din familie” în județ, ca parte a strategiei sale de a face educația o prioritate și de a oferi sprijin real elevilor din medii defavorizate.

Ministerul liberal al Educației lansează programul „Primul student din familie”, în colaborare cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, proiect ce se ridică la 50 de milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Strategia urmărește creșterea accesului elevilor defavorizați la învățământul superior. În același timp, o bună parte din fonduri se vor aloca și pentru combaterea abandonului școlar.

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a declarat sprijinul său pentru acest program, subliniind importanța educației în dezvoltarea comunității locale și în crearea de oportunități egale pentru toți elevii.

Consider și voi considera mereu că educația trebuie să fie o prioritate, iar acest lucru este prevăzut în programul meu de guvernare locală, pe care am de gănd să-l aplic din postura de președinte al Consiliului Județean Neamț.

Reducerea abandonului școlar, sprijinirea eleviilor din mediile defavorizate, dar și pe cei care vor să continue studiile în universitățile din țară, precum și crearea de Campusuri pentru Învățământul Dual, toate acestea fac parte din proiectele mele pentru județul Neamț.” – a declarat președintele PNL Neamț, George Lazăr

PUBLICITATE