George Lazăr, alături de Ministrul Dezvoltării în vizita de lucru la Gârcina

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a vizitat alături de Ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea, și primarul Mihai Gavril Gontaru, proiecte de dezvoltare și modernizare ce se desfășoară în comuna Gârcina.

„Am fost şi aici prezenți în teren, acolo unde se desfăşoară lucrări de execuție sau unde se vor implementa proiecte susținute de administrația liberală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comuna Gârcina are un primar tânăr şi ambițios, domnul Mihai Gavril Gontaru, care a urmărit fiecare oportunitate de a atrage fonduri pentru dezvoltarea localității şi a adus, cu succes, multe investiții substanțiale pentru modernizarea şi creşterea nivelului de trai în comunitate.

Proiectul de modernizare a drumurilor de interes local, în valoare de 12, 525, 939 lei se află deja în faza de execuție, aşa că am vizitat şantierul pentru a vedea cum se desfăşoară lucrările.

De asememea, în lucru este şi drumul DC 145 Gârcina-Cuejdiu, un proiect pentru care s-au investit 774,061 lei.” – a transmis președintele PNL Neamț

George Lazăr a subliniat că proiectele de dezvoltare și modernizare din comuna Gârcina reprezintă doar începutul, iar echipa liberală de la Neamț va continua să investească în comunitățile nemțene pentru a valorifica potențialul deosebit al zonei.

Potrivit acestuia, o investiție importantă s-a făcut şi pentru înființarea sistemului de distribuție gaze naturale pe raza Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Gârcina, Girov, Ştefan cel Mare, Dragomireşti, Războieni, Bodeşti, Dobreni.

„Proiectul, în valoare de 33.000.000 lei este finamțat cu fonduri guvernamentale, obținute prin programul liberal de investiții „Anghel Saligny”.

Ne mândrim în comuna Gârcina şi cu noul Centru Cultural Local, un proiect realizat şi finanțat de Primăria Gârcina, pentru a valorifica tradiția şi cultura locală a acestei zone deosebite.

Centrul Cultural proaspăt inaugurat cuprinde o sală de spectacole pentru activitățile culturale din localitate şi un Muzeu care găzduieşte obiecte artizanale şi de îmbrăcăminte, specifice tradițiilor locale.

Este o adevărată evadare din comtemporaneitate şi o revenire la valorile tradiționale nemțene, cu care ne identificăm.
Proiectele de dezvoltare şi modernizare din comuna Gârcina nu se opresc aici.

Alături de domnul primar şi cu sprijinul domnului ministru al Dezvoltării, echipa liberală de la Neamț, echipa noastră, va investi în comunitățile nemțene, pentru a valorifica, în fiecare localitate, potențialul deosebit pe care îl regăsim aici, acasă!

Se poate şi la Gârcina!” – a mai spus Lazăr

PUBLICITATE