Gavrilescu a mai prins un post călduț, din bani publici: a fost pus șef al ADI ECO Neamț

Obișnuit cu munca la stat foarte bine remunerată, Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț, nu a rezistat decât câteva luni in mediul privat. El a bifat încă un post călduț din bani publici: este noul șef la ADI ECO Neamț, instituție care se ocupă cu gestionarea gunoaielor și al salubrității pe raza județului Neamț

După un mandat de 4 ani ca viceprimar unde a stat lipit de Dragoș Chitic și cei de la PNL pentru a rămâne în funcție, Gavrilescu a schimbat macazul și s-a orientat către PSD de această dată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

PMP Neamț a făcut majoritate cu PSD în Consiliul Județean Neamț, Dragoș Chitic a fost pus vicepreședinte, Cristian Sauciuc a primit conducerea SC Troleibuzul, iar Gavrilescu nu a putut rămâne pe tușă, așa că fost uns șef al ADI ECO Neamț.

În urma cu ceva timp, când Chitic se declara liberal în suflet și-n origini, spunea sus și tare prin sediul de partid că preferă să plece din politică decât să ajungă vreodată să facă vreo înțelegere cu PSD. De cealaltă parte, Gavrilescu se plângea că este atacat și intimidat de PSD.

Iată că astăzi PSD-ul este bun, iar cei doi PMP-iști conlucrează deosebit cu acesta. Ce-i drept, între cuvântul lui Mugurel Cozmanciuc (șeful liberal de la acea vreme) și cuvântul lui Ionel Arsene, cei doi lideri PMP au mers pe mâna celui din urmă, a cărui promisiuni se mai și onorează între timp.

Conform mesagerulneamt.ro, pe lângă Gavrilescu, și-a găsit „de muncă” la ADI ECO Neamț și fiul lui Dragoș Chitic, în urmă cu câteva zile, ca agent de zonă. Un lucru foarte bun am zice noi, care ajută la scăderea șomajului în județ.

Pentru cine nu-și mai amintește, în timpul în care echipa de succes Chitic – Gavrilescu conducea primăria Piatra-Neamț, firmele de casă ale PMP au tras cele mai mari tunuri din bugetul municipiului (vezi aici).

PUBLICITATE