Găsiți decedați în apartament

În această dimineață, la ora 09:40, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe de pe strada Sucedava în municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Roman și un echipaj cu ambulanță de la SAJ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Pompierii, cu ajutorul scării culisabile, au pătruns prin balcon în apartamentul situat la primul etaj unde au găsit o femeie de 69 de ani ce nu prezenta semne vitale.

La ora 15:16, pompierii au fost solicitați să intervină pentru deblocarea unei uși de la un apartament situat într-un bloc de locuințe pe strada Aleea Liliacului în municipiul Roman.

La locul solicitării s-au deplasat două echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul pentru descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman.

Pompierii, cu ajutorul scării culisabile, au pătruns prin balcon în apartamentul situat la al treilea etaj unde au găsit un bărbat de 68 de ani ce nu prezenta semne vitale.

PUBLICITATE