Garda de Coastă din Tulcea a prins trei nemțeni cu peste 80 kg de pește

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competență a S.P.F. Isaccea trei cetățeni români care transportau, cu un autoturism, cantitatea de 81 kilograme pește din specii diferite, fără documente legale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În data de 08.11.2015, în jurul orei 17.45, un echipaj al poliției de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Isaccea — jud. Tulcea, aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a oprit pentru control, în zona de competență, un autoturism marca Volkswagen Transporter înmatriculat în județul Neamț, în care se aflau trei persoane.

În urma controlului, în autoturism a fost găsită cantitatea de 81 kilograme pește din specii diferite, pentru care bărbații domiciliați în județul Neamț, cu vârste între 30 și 35 ani, nu au prezentat documente de proveniență și transport.

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de pește, care a fost predată spre valorificare unor societăți comerciale de profil, conform procedurilor legale, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ‘deținere și transport a peștelui fără documente legale’, faptă prevăzută și sancționată de art. 64 din O.U.G. 23/ 2008, modificată și aprobată prin Legea 317 /2009.

PUBLICITATE