„Gala COMES 2023” – Seară de sărbătoare și recunoștință pentru angajații companiei

COMES S.A. a organizat și în acest an „Gala COMES 2023”, eveniment ce a adunat toți angajații companiei dar a avut și invitați speciali.

Vineri, 22 decembrie, COMES S.A. a organizat cu fast „Gala COMES 2023”, un eveniment anual ce a reunit cei 270 de angajați ai companiei, fiecare însoțit de partenerul de viață.

Gala a fost un prilej de sărbătoare și apreciere pentru întregul colectiv și a oferit momente speciale de recunoștință.

Unul dintre momentele culminante ale serii a fost decernarea insignelor din aur cu logo-ul COMES S.A., un gest simbolic pentru anii de dedicare și muncă.

„Momente speciale, în această seară! Recunoștintă pentru zeci de ani de activitate în COMES S.A. sub semnul insignei din aur cu logo-ul nostru pentru managementul senior.” – a fost mesajul companiei.

De asemenea, angajații au fost surprinși plăcut cu o tombolă care a inclus premii impresionante, cum ar fi un autoturism și o vacanță în Antalya.

Norocosul câștigător al Daciei Logan a fost Botez Neculai, în timp ce Simion Dumitru Laurențiu a plecat acasă cu premiul unei vacanțe pentru două persoane în Antalya.

Evenimentul a fost completat de un recital de colinde și o petrecere vibrantă, cu prezența invitaților speciali Olguța Berbec, Remus Novac și Alexandru Brădățan, aducând un plus de bucurie și spirit festiv serii.

„Gala COMES 2023” a reprezentat nu doar o ocazie de celebrare a succeselor din anul care se încheie, ci și un moment de coeziune și motivare pentru angajații companiei, demonstrând valoarea comunității și a colaborării într-un cadru festiv.

„Este a șaptea ediție a venimentului. Întotdeauna suntem alături de angajații noștri și le oferim ceva la sfârșit de an. Atât lor, cât și partenerilor de viață a acestora.

Este o tradiție pe care ne mândrim să o continuăm, un moment în care ne adunăm împreună pentru a sărbători și a aprecia tot ceea ce am realizat în anul care se încheie.

Anul acesta a fost unul mai bun pentru COMES SA, iar pentru a arăta recunoștința noastră, am oferit premii mai consistente decât oricând.

Cele mai importante premii a fost o Dacia Logan, câștigată de un strungar și o excursie în Antalya câștigată de un tânăr sudor. Pe lângă acestea, am avut și vouchere, tichete cadou ș.a.m.d.

Pe această cale le transmitem sărbători fericite și le mulțumim că sunt alături de noi. În același timp, și noi suntem alături de ei și nu îi vom dezamăgi în anul care vine.” – a fost mesajul transmis de Anton Ioan Mazarianu, director general COMES SA

PUBLICITATE