Furtună în Neamț. Grajd incediat după ce a fost lovit de trăsnet (20 septembrie)

Fenomenele meteorologice care au avut loc miercuri, 20 septembrie, (vezi articolul – AICI) nu au creat probleme semnificative în județul Neamț. Conform ISU Neamț, pompierii nemțeni au avut doar o intervenție în urma furtunii, un grajd a luat foc după ce a fost lovit de trăsnet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 20.09.2017, la ora 23:06, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre producerea unui incendiu la o anexă locuință particulară în comuna Moldoveni.

Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat nouă pomieri militari cu două autospeciale de stingere şi șase pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Moldoveni.

În urma evenimentului au ars: acoperișul pe o suprafață de 20 mp. și elemente de tâmplărie.

Împrejurarea determinantă a producerii incendiului a fost “trăsnet”.

Comunicat ISU Neamț:
Miercuri, 20.09.2017, la ora 23:06, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o locuinţă particulară în localitatea Moldoveni. Pentru localizarea și stingerea incendiului s-au deplasat nouă pompieri militari cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman şi şase pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei Moldoveni. În urma evenimentului au ars acoperişul unui grajd, confecţionat din astereală din lemn şi învelitoare din plăci de azbociment, pe o suprafaţă de cca. 20 mp, elemente de tâmplărie şi cca. 300 kg porumb boabe. Cauza probabilă a producerii incendiului a fost ,,trăsnet”.

PUBLICITATE