Furt dintr-o societate comercială din Neamț. Ce au găsit polițiștii la percheziții (FOTO)

Sâmbătă, 24 iunie, polițiștii nemțeni cu sprijinul polițiștilor din Podu Iloaiei și al luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Iași au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară și un mandat percheziție auto, la imobilul unui bărbat de 44 de ani, din județul Iași.

Din cercetările efectuate de polițiști a reieșit că la data de 21 iunie,  mai multe persoane au pătruns fără drept, prin folosirea de chei potrivite, în sediul unei societăți comerciale din Târgu-Neamț de unde ar fi sustras mai multe bunuri, aparatură și scule confecții metalice, în valoare totală de aproximativ 70.000 de lei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma perchezițiilor efectuate, au fost identificate bunurile sustrasep în proporție de 90%, acestea fiind ridicate de polițiști și restituite persoanei vătămate.

Totodată, 3 persoane cu vârste cuprinse între 32 și 44 de ani, au fost conduse de polițiști pentru audieri, la sediul Poliției orașului Târgu-Neamț.

În cauză, se continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de furt calificat, pentru stabilirea cauzelor și condițiilor producerii acestei infracțiuni.

PUBLICITATE