Fuego va concerta la Cinema Dacia din Piatra-Neamț pe 6 decembrie

Atunci când se apropie iarna în România, este deja o tradiție ca Paul Surugiu – „Fuego” să pornească la drum, încărcat cu desaga-i muzicală, prin toată țara, prevestind Crăciunul. De aceasta dată va porni pe 4 decembrie, de la Brașov și va încheia cu un regal muzical, cu invitați speciali și surprize, pe 25 decembrie, chiar în prima zi de Crăciun, în minunata sală mare a Teatrului Național din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Printre orașele în care artistul va concerta se află și municipiul Piatra-Neamț. Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” din Piatra-Neamț va avea loc la Cinema Dacia, în data de 6 decembrie, ora 19:00.
Prețul biletului este de 70-80 de lei și se pot achiziționa de la caseria cinematografului.

Concertul „SCRISOARE DE DECEMBRIE” este o poveste contemporană despre frumos, despre calitate, despre emoții pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului. Fuego propune un show vizual și auditiv, bazându-se pe emoția stârnită de mesajele cântecelor și a poeziilor sale. Totodată, împreună cu publicul său, artistul va scrie o mare scrisoare dedicată Crăciunului, pe care o va publica ulterior.

PUBLICITATE