FRF vrea două meciuri internaționale la Piatra-Neamț. Alianța PSD-PMP-ALDE a votat împotrivă


Ședința de astăzi (26 ianuarie) de Consiliu Local a scos la iveală, din nou, modul dezastruos prin care majoritatea PSD+PMP+ALDE conduce municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dacă până acum puteam vorbi de sincope, jocuri politice sau pur și simplu bășcălie din partea majorității PSD+PMP+ALDE, după ședința de astăzi ne-au demonstrat rea-voință și dezinteres pentru acest oraș.

Dar pentru că isprava făcută de acești consilieri nu poate fi rezumată într-un singur articol, astăzi vă vom prezenta un prim caz:

Federația Română de Fotbal și-a manifestat interesul pentru a juca pe stadionul din Piatra-Neamț două meciuri internaționale ale echipelor de juniori „under 15” ale României (unde selecţioner este pietreanul Costel Enache). Tot ce FRF cerea era doar să fie pus stadionul la dispoziție, FĂRĂ ALTE COSTURI.
Consilierii PSD+PMP+ALDE au votat ÎMPOTRIVĂ, fără niciun motiv.

Nu imi face mare placere sa critic , prefer sa promovez aspectele pozitive din viata comunitatii noastre dar sunt lucruri care depasesc puterea mea de intelegere si sunt nevoit sa le vi le aduc la cunostinta. Astazi in Consiliul Local consilierii PSD, ALDE SI PMP au facut o noua isprava, au executat comenzile de partid si au blocat proiecte importante pentru oras .

La Piatra Neamt in perioada 16-23 februarie trebuia sa se desfasoare doua meciuri internationale de fotbal ale echipelor nationale de juniori under 15 ale Romaniei si Republicii Moldova. Desi cele doua meciuri nu insemnau niciun cost din partea municipalitatii fiind organizate de Federatia Romana de Fotbal, doar puneam stadionul municipal la dispozitie, consilierii PSD-PMP SI ALDE au spus toti ,,NU” si , cel mai probabil, federatia va alege alt oras pentru meciurile respective.

Nu pot sa inteleg astfel de abordari, ipocrizia unor politicieni locali si dezinteresul pentru comunitatea pe care o reprezinta in Consiliul Local. – a declarat primarul Dragoș Chitic


P.S. – De multe ori am primit recomandarea să postăm și cine sunt consilierii care formează majoritatea din Consiliul Local.

Cei 14 consilieri din majoritatea PSD+PMP+ALDE

Vîrlan Luminița Georgeta – PSD
Mihalcea Cristian – PSD
Marghidan Victor Adrian – PSD
Păduraru-Chiriac Victoria – PSD
Moroiu Maria Claudia – PSD
Ciubotariu Adrian – PSD
Sălăvăstru Tudor – PSD
Tihenea Cristian-Romulus – ALDE
Grigoraș Adrian – ALDE
Misăilă Cătălin – ALDE
Moisii Alexandra Amalia – PMP
Gavrilescu Bogdan – PMP
Ghineț Marius – PMP
Sauciuc Cristian – PMP

D.M.B.
PUBLICITATE