[FOTO-VIDEO] Piatra-Neamț: Salvat de pompieri de la înec după ce a ajuns în pârâu cu tot cu căruță

Joi, 2 august, în jurul orei 10:30, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de salvare a unei persoane din pârâul Cuejdiu (municipiul Piatra-Neamț).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

La fața locului (la podul din zona fostului service Dacia) s-au deplasat 7 subofițeri cu o autospecială complexă de primă intervenție la incendii, salvare și prim ajutor, o barcă și o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra-Neamț.

Conform ISU Neamț, „persoana a fost salvată de la înec din apa pârâului Cuejdiu. Era agățată de piciorul unui pod. A fost preluat de echipajul SMURD de prim ajutor.”

Din primele informații, se pare că este vorba despre un tânăr care a ajuns în pârâ cu tot cu căruță și a fost luat de ape.

Joi, 02.08.2018, la ora 10:48, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență 112”, despre faptul că un bărbat a căzut în pârâul Cuejdiu, pe raza municipiului Piatra Neamţ, str. Nicu Albu.
La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială complexă de intervenţie, o barcă şi o ambulanţă SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ.
Salvatorii au intervenit pentru degajarea bărbatului, în vârstă de 27 de ani, din pârâul Cuejdiu, acesta fiind preluat de echipajul de paramedici SMURD şi transportat la spital. – notează un comunicat ISU Neamț

PUBLICITATE