[FOTO-VIDEO] Oficial! Accidentul mortal din Iași: Șoferul e din Piatra-Neamț. Femeia, din Bodești

Doi bărbaţi şi o femeie din județul Neamț şi-au pierdut viaţa marţi (10 iulie), după ce şoferul autoturismului (marca Ford Focus) a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat pe contrasens şi a lovit alte trei maşini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre o pasageră de 35 de ani, din comuna Bodești, celălalt pasager (un bărbat) este, deocamdată, neidentificat, iar șoferul are 66 de ani și este din Piatra-Neamț” – ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iași

Accidentul s-a petrecut între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, pe Drumul European 583. Cei trei pasageri aflaţi în autoturismul Ford Focus (NT 09 XOW), doi bărbaţi şi o femeie, au murit pe loc. Impactul a fost atât de puternic, încât bucăţi din maşina în care se aflau cele trei persoane care au murit, s-au împrăştiat pe o rază de zeci de metri. Alte trei persoane care se aflau în celelalte maşini au fost şi ele rănite ușor.

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe DN 28 (E 58), la kilometrul 55, între localităţile Podu Iloaiei şi Leţcani, judeţul Iaşi, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate 4 autoturisme, care au intrat în coliziune ca urmare a unei depăşiri neregulamentare. Impactul violent a avut loc între un Ford Focus, un Logan, un Audi și un Mercedes.

Foto: Facebook
Video: Youtube
PUBLICITATE