[FOTO-VIDEO] Neamț: Premierul Viorica Dăncilă, vizită în județul Neamț

Premierul Viorica Dăncilă se află astăzi, 5 octombrie, într-o vizită la obiectivele de apărare împotriva inundaţiilor din judeţele Neamţ și Bacău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Dăncilă a ajuns în această dimineața în județul Bacău, unde a avut, așa cum ne-a obișnuit, din nou probleme de exprimare, precum: „dezastre produse de calamități”, „despre calamități care au produs atâtea dezastre”, „multe probleme create datorită intemperiilor vremii”.

La Neamț, deși ar fi trebuit să ajungă în jurul orei 11:00, Viorica Dăncilă a aterizat pe stadionul din orașul Roznov la 12:30. Sursele noastre spun că un motiv al întarzierii ar fi că elicopterul s-a dus, inițial, în altă parte (în comuna Crăcăoani).

Viorica Dăncilă a fost însoțită în această vizită de lucru de către ministrul de Interne, Carmen Dan, de către Ioan Deneș, ministrul Apelor și Pădurilor și ministrul Transporturilor, Lucian Șova.

La Roznov, printre cei care au întâmpinat-o s-au numărat: prefectul județului Neamț, Daniela Soroceanu, președintele CJ Neamț, Ionel Arsene și primarul orașului Roznov, Ionel Ciubotaru.

După o vizită la amenajările hidrotehnice de pe râul Cracău, premierul se va deplasa la Borca şi Sabasa.

PUBLICITATE