[FOTO] Primul deces în urma inundațiilor în Neamț. Bărbatul luat de ape, găsit înecat

Bărbatul de 48 de ani, care a fost dat dispărut de sâmbătă, 30 iunie, în zona localității Cuejdiu (comuna Gârcina), a fost găsit de pompieri în această dimineață, pe râul Cuejdiu, în zona vechiului IREE (fosta Moară din cartierul Dărmanești), din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ISU Neamț, după retragerea apelor, a fost observat de un cetățean din zonă. În jurul orei 8:40, au fost anunțați pompierii care au intervenit în misiunea de degajare a bărbatului din apă.

Reamintim că bărbatul era împreună cu soția lui și aduna, cu o cange, lemne din râul Cuejdiu. La un moment dat, soția acestuia nu și a mai auzit soțul, deși l-a strigat în repetate rânduri, prin urmare și-a alertat un vecin care l-a căutat și nu l-a gasit. În jurul orei 13:45, au fost apelați pompierii. La fața locului s-au deplasat două echipaje ISU Neamț, cu șase subofițeri și mai mulți voluntari. Un echipaj a fost direcţionat la grătarele din avalul râului, în cazul în care trupul victimei va fi adus de viituri. Căutările au fost oprite la lăsarea întunericului și urmau să fie reluate în această dimineață.

PUBLICITATE