[FOTO] Prima zi de şcoală la Colegiul Tehnic „Gheorghe Cartianu” din Piatra-Neamț

Sute de elevi au participat, luni (10 septembrie) dimineață, la deschiderea noului an școlar la una dintre cele mai mari instituții de învățământ din Piatra-Neamț. Curtea Colegiului Tehnic „Gheorghe Cartianu” s-a umplut de copii, părinți și profesori dar și oficialități în prima zi de școală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ca în fiecare an, la festivitate nu au lipsit consilierul local Romel Bîrjoveanu și reprezentantul Poliției.

Deschiderea anului școlar a început la ora 10:00, iar evenimentul a fost prezidat de directorul unităţii şcolare, prof. Mariana Paleu, care a transmis cadrelor didactice, elevilor şi părinţilor mesajul cu ocazia deschiderii anului şcolar.

Începem cursurile anului şcolar 2018-2019 cu speranţa că toate realizările şi eforturile noastre vor da roade, iar voi, dragi elevi, veţi beneficia de servicii educaţionale de calitate. 

Ce îmi doresc la început de nou an şcolar?!  O mai bună colaborare cu elevii şi părinţii lor, mai multă iniţiativă pentru dezvoltarea proiectelor şcolii şi implicarea tuturor în păstrarea curăţeniei şi a bunurilor şcolii. Aş vrea să văd sălile de clasă vii, cu toţi elevii prezenţi la ore şi pregătiţi pentru lecţii; aş vrea să văd concurenţa între clase: care este cea mai frumoasă şi mai curată şi cu promovabilitatea de 100%; aş vrea să văd atitudine din partea tuturor elevilor şi profesorilor pentru tot ce este nociv educaţiei, vieţii şi frumuseţii. Atitudinea face diferența.

Elevilor le doresc sănătate, minte luminată de harul învăţăturii, voioşie şi împliniri cât mai multe în viaţa de elev, să asculte sfaturile bune ale părinţilor şi ale profesorilor, să vină cu drag la şcoală pentru a învăţa lucruri noi despre lume şi viaţă, să se pregătească pentru performanţă atât la examenele finale cât şi la alte concursuri şi olimpiade.

Părinţilor elevilor noştri le doresc sănătate, putere de muncă, răbdare cu mofturile şi pretenţiile copiilor, colaborare permanentă cu şcoala, multe realizări şi bucurii din partea copiilor lor.

Fie ca noul an şcolar să însemne atât pentru personalul didactic, didactic-auxiliar şi nedidactic, cât şi pentru copii şi părinţi, bucurii, satisfacţii, împliniri, putere de muncă şi multă sănătate! – sunt câteva rânduri din mesajul directorului Mariana Paleu.

PUBLICITATE