[FOTO] Polițist din județul Neamț, în „Turul Centenarului”

Un poliţist nemţean, iubitor al mişcării pe două roţi, a răspuns prompt invitaţiei lansate de Asociaţia „Cu bicicleta departe” de a participa la „Turul Centenarului”. – informează Poliția Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul a fost organizat în perioada 26 iunie – 1 iulie 2018. Acţiunea de promovare a mişcării pe bicicletă a presupus parcurgerea de către poliţişti a peste 500 de km, cu plecare simultană din Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, care s-au întâlnit duminică, 1 iulie, într-un loc cu puternice rezonanţe istorice: Cetatea Alba Iulia.

Poliţistul nemţean s-a aliniat startului, alături de grupul care a pornit din Iaşi.

Agent principal de poliţie Prichici Andrei, din cadrul Secției de Poliţie Rurală Ion Creangă, nu a fost selectat întâmplător. Acesta practică ciclismul de 3 ani, iar în decursul cărora  a participat la competiții sportive, ocupând locuri fruntașe.

De asemenea, împreună cu alți împătimiți ai sportului pe două roți, a organizat prima ediție a ”MTB Roman Maraton”, concurs desfășurat în municipiul Roman pe 5 mai 2018.

Parcurgerea celor 500 de km în 5 zile, în condiții de ploaie și temperaturi scăzute, pe traseul Iași- Roman- P. Neamț-Gheorgheni- Tg. Mureș- Mediaș-Alba-Iulia a reprezentat modul în care echipa de poliţişti a adus un omagiu trecutului României şi evenimentelor care au marcat istoria acestei ţări.

Conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ îl încurajează şi îl  susţine în activităţile viitoare ! – notează comunicatul IPJ Neamț

PUBLICITATE