[FOTO] Piatra-Neamț: Un nou stand comercial s-a deschis la Shopping City: Beauty Boutique

Începând de astăzi, 2 noiembrie, un nou stand comercial s-a deschis la Shopping City Piatra-Neamț. Beauty Boutique este prietenul de încredere al tuturor femeilor. Cu o gamă largă de produse de make-up, hair styling, cosmetică, parfumerie și accesorii de beauty, se adresează atât profesioniștilor cât și tuturor femeilor cu produse pentru uz personal la prețuri accesibile.

Cu o vechime de 7 ani în Piatra-Neamț, Petronela Ploscaru, administratorul Beauty Boutique, își împlinește un vis deschizând un nou magazin cu un nou concept. Politica este de a oferi o gamă completă de produse cosmetice profesionale, la un preţ pentru toate buzunarele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Sute de articole sunt oferite consumatorilor în diferitele alternative de textură, culoare şi modalităţi de utilizare, pentru a îndeplini cerinţele cele mai pretenţioase şi sofisticate ale clienţilor.

Conform ultimelor cercetări de piaţă, Flormar este într-o reală ascensiune pe toate pieţele unde acesta este introdus. Pe partea de hair styling comercializam produse Alfaparf care este brandul italian numărul 1 în lume.

La noi veți găsi tot ce va trebuie pentru frumusețea dumneavoastră: oje, make-up, creme, tratamente de față și de păr, produse pentru manichiură cu gel, accesorii de păr de pensat sau pentru manichiură, gene false și căutăm mereu să îmbunătățim gama de produse.

Datorită experienței și a dorinței de a evolua în permanență am început de curând un parteneriat cu Emag și deschidem și un site.”ne-a declarat Petronela Ploscaru

O noutate în Piatra-Neamț, este amenajat un colț special cu trandafiri criogenați care rezistă minim 25 ani.

Secretul succesului este ca îmi place ceea ce fac, iubesc oamenii și îmi place să văd frumusețea din orice om. Chiar și un mic make-up, o schimbare îți poate da încrederea de care ai nevoie și o stare de bine. Vă asteptam să ne cunoaștem.” – a mai spus Petronela

PUBLICITATE