[FOTO] Piatra-Neamț: Șapte școli și licee vor beneficia de terenuri de sport cu gazon sintetic

În această perioadă se lucrează la montarea unei noi suprafețe de joc pe terenul sintetic al Stadionului Ceahlău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Covorul sintetic a fost achiziționat de către Federația Română de Fotbal și alocat gratuit municipiului Piatra-Neamț în baza parteneriatului încheiat între Primăria Piatra-Neamț și FRF și semnat de către primarul Dragoș Chitic și președintele Răzvan Burleanu.

Mă bucur că putem oferi sutelor de copii și juniori de la cluburile sportive din Piatra-Neamț  care practică fotbalul o suprafață de joc modernă. Mulțumesc Federației Române de Fotbal pentru sprijinul acordat în realizarea unui teren sintetic la standarde înalte, care va încuraja sportivii de la cluburile din Piatra-Neamț să obțină performanță și va atrage competiții sportive importante în orașul nostru a declarat primarul Dragoș Chitic.

Gazonul înlocuit va fi montat la șapte unități școlare din Piatra-Neamț, respectiv Colegiul Național „Petru Rareș”, Colegiul Național „Calistrat Hogaș”, Colegiul Tehnic Forestier și Școlile Generale nr. 2, nr. 3, nr. 5 și nr. 8, care în noul an școlar vor beneficia de terenuri de sport cu gazon sintetic.

PUBLICITATE