[FOTO] Piatra-Neamț: Mesaje pentru Alexandru de la elevii Școlii Gimnaziale Nr. 11

”Să știi că Piatra-Neamț este alături de tine…Nu trebuie să te descurajezi, noi suntem alături de tine!”, ”Va fi bine! Ești un luptător!”, ”Nu te da bătut! Rezistă!”, ”Domnul te va ajuta să treci peste această încercare!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de elevii Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Piatra-Neamț pentru Alex, tânărul rănit în explozia de miercuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Impresionați de cazul tânărului din Piatra-Neamț rănit în incendiu, elevii Școlii Gimnaziale Nr. 11 din Piatra-Neamț și-au dorit să fie alături de Alex. Aceștia au scris mesaje de încurajare, au adus flori și își doresc din tot sufletul ca el să se întoarcă sănătos în țară. Astăzi, 2 noiembrie este ziua compasiunii și mă bucur să văd că elevii înțeleg și simt experiențele trăite de alții. Asta înseamnă că atât în familie, cât și noi dascălii am reușit să sădim în sufletele lor sămânța compasiunii”, a declarat Andreea Scurtu, profesor Școala Gimnazială Nr. 11, Piatra-Neamț.

În această perioadă, 01-19.11.2018, în Școala Gimnazială Nr.11 din Piatra-Neamț se desfășoară  Campania 19 zile de prevenire a abuzurilor și violențelor asupra copiilor și tinerilor. 

Ca noutate față de anii trecuți, acum în școală s-a organizat un ”cerc ale compasiunii”. Și cum în urmă cu câteva zile s-au împlinit 3 ani de la incendiul din Colectiv, elevii au  construit un altar pentru a comemora victimele tragediei care a cutremurat o țară întreagă.

PUBLICITATE