[FOTO] Piatra-Neamț: Acțiune de ecologizare în cartierul Văleni II

Cu ocazia acțiunii ce se desfășoară la nivel național „Let’s do it România”, Primăria Municipiului Piatra-Neamț prin Direcția de Asistență Socială s-a alăturat evenimentului de ecologizare printr-o acțiune de curățenie în cartierul Văleni II.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Activitatea a fost realizată de către locatarii cartierului, care în marea lor majoritate sunt beneficiari de ajutor social. Activității s-a alăturat și Asociația Umanitară Codrin, care a oferit participanților pachete cu materiale de igienă și curățenie.

Sunt un susținător al campaniilor de ecologizare derulate la nivel național iar municipalitatea pietreana se alatura prin realizarea de acțiuni punctuale în orașul nostru. 
Am decis să ne implicam in campania Let’s do it România printr-o acțiune de curățenie într-o zonă mai specială a orașului, în Cartierul Social Văleni II, unde majoritatea persoanelor trăiesc în locuințe oferite de primărie și sunt de etnie romă. 
Mă bucur să constat un interes sporit, iar pentru acest fapt, pe lângă igenizarea zonei ne-am propus să educăm locuitorii, prin această acțiune, pentru menținerea curățeniei în cartierul în care locuiesc.” a declarat primarul Dragoș Chitic

În urma acțiunii de astăzi s-au colectat peste o tonă de deșeuri, care au fost ridicate de societatea SC Salubritas SA.
Primăria Municipiului Piatra-Neamț sprijină evenimentul Let’s do it România și le mulțumește tuturor participanților pentru implicare și interes.

PUBLICITATE