[FOTO] Piatra-Neamț: Accident de muncă MORTAL. Bărbat strivit de un utilaj

Marți, 7 august, în jurul orei 16:00, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, pentru a interveni într-o misiune de salvare a unei persoane surprinsă sub un utilaj în curtea unei societăți comerciale pe strada Fermelor din municipiul Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ISU Neamț, persoana surprinsă de utilaj în Piatra-Neamț, pe str. Fermelor, este de sex masculin, în vârstă de aprox 40 de ani și avea leziuni incompatibile cu viața. Utilajul este un căruț care încarca stația de betoane. Au fost anunțate I.T.M. Neamț și I.P.J., în vederea continuării cercetarilor.
La locul evenimentului echipajul TIM a mai acordat îngrijiri medicale unei persoane care a leșinat.

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului este vorba despre un bărbat de 40 de ani, din Piatra-Neamț.

Se pare că acesta era operator volă și s-ar fi agățat de sistemul de transport al cimentului. În urma accidentului, a survenit decesul persoanei.

Colegii mei au demarat cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a se da soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamț” – ne-a declarat Robert Costan.

PUBLICITATE