[FOTO] Piatra-Neamț: 100 de puieți, plantați pe Pietricica

Pentru a marca Centenarul Marii Uniri de la 1918, Garda Natională de Mediu a lansat proiectul „100 pentru 100”, care are ca obiectiv plantarea unui număr simbolic de 100 de arbori în fiecare judet din România.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul acestui proiect, în data de 02.11.2018, angajatii Gărzii Nationale de Mediu – Comisariatul Judetean Neamt au plantat 100 de puieti de paltin si molid pe un teren apartinând Municipiului Piatra Neamt, situat la baza Muntelui Pietricica.

Multumim, cu această ocazie, celor care ne-au sustinut în demersul nostru: Primăria Municipiului Piatra Neamt, care ne-a pus la dispozitie terenul, si Directiei Silvice Neamt care, prin angajatii Ocolului Silvic Vaduri, ne-au pus la dispozitie puietii si logistica necesare actiunii de plantare.

Pe lângă marcarea momentului aniversar, prin această actiune, Garda Natională de Mediu doreste să dea un exemplu de responsabilitate populatiei, în ceea pe priveste protejarea biodiversitătii si a mediului natural. – notează un comunicat al Gărzii de Mediu Neamț

PUBLICITATE