(FOTO) Numeroase echipaje SMURD, așteaptă bolnavii infectați cu coronavirus

O imagine pe care speram să nu o mai vedem la spitalele din România, a fost postată în urmă cu o oră, de către un medic. E vorba de numeroase echipaje SMURD care așteaptă la rând pentru a interna bolnavii infectați cu coronavirus.

Toate aceste lucruri s-au întâmplat, în această seară, în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș” din capitală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mai aveti indoieli referitor la existenta problemelor de sanatate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului National de Boli Infectioase Prof. Dr. Matei Bals, spital COVID de faza 1”, se arată în postarea medicului Maria Nițescu.

Celor sceptici în privința Covid-19, ori care spun că totul e un circ ieftin, sau că medicul respectiv este ”avocatul” lui Arafat, au postat comentarii de toate felurile, pe pagina medicului Maria Nițescu, iar aceasta le-a răspuns:

Vorbesc in nume propriu, nu sunt purtator de cuvant, traiesc in izolare de patru luni si jumatate si nu voi permite nimănui să facă acuzații referitoare la ce am trăit eu si colegii mei în aceste luni, in spital COVID. Aveți tot dreptul să vorbiți, dar nu în ceea ce privește munca noastră din ultimele luni.

Nu îl cunosc pe Arafat! Nu sunt avocat! Expun ce trăiesc ca medic în spital COVID! Și nu trebuie să fiți de acord cu mine! Fiecare expune conform experienței trăite, prin urmare, chiar cred că avem experiențe diferite.”

PUBLICITATE