[FOTO] Neamț: Un TIR s-a răsturnat și a intrat într-o casă

Un bărbat de 40 de ani a fost rănit, după ce TIR-ul pe care îl conducea a scăpat de sub control, s-a răsturnat şi a intrat într-o casă. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 7:10, în localitatea Borșeni (la intrare în Tupilați), comuna Războieni.

Conform informaţiilor oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Georgiana Moşu, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului s-a stabilit faptul că un bărbat de 40 de ani, din Botești, a condus un ansamblu de vehicole (încărcat cu nisip) pe DJ 208 G, din direcția Girov – Tupilați, iar în comuna Războieni a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și răsturnându-se în curtea unei gospodării.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma impactului, conducătoru auto a suferit leziuni, fapt pentru care a fost preluat și transportat la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Reamintim că la locul accidentului s-au deplasat: patru echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de intervenție de capacitate medie, o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă și o ambulanță SMURD de prim ajutor. Au fost mobilizați și voluntarii din cadrul SVSU Războieni, cu o autospecială de intervenție.

Conform ISU Neamț, victima nu era încarcerată ci doar blocată în cabină. A fost extrasă din TIR și predată echipajului SMURD de terapie intensivă mobilă (TIM)

PUBLICITATE