[FOTO] Neamț: Trei victime după accidentul în care au fost implicate 3 TIR-uri

Un accident grav de circulație a avut loc astăzi, 27 iunie, în județul Neamț. Incidentul s-a petrecut în jurul orei 16:45, pe DN 2, la kilometrul 344 (după intersecția de la Castelul de Apă, pe drumul spre Suceava).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române, în accident au fost implicate 3 autocamioane. Cauza producerii a fost oboseala, urmată de pierderea controlului volanului şi pătrunderea neregulamentară într-un sens giratoriu care desparte DN 2 sens către Suceava de DN 28 spre Iaşi. În urma impactului au rezultat 3 victime, dintre care 2 sunt rănite grav.

La eveniment s-au deplasat două echipaje, cu descarcerarea grea, o autospecială complexă, Ambulanța SMURD, și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ).

Conform ISU Neamț, au fost descarcerate ambele victime: un pasager cu traume multiple și conducătorul auto, care a pierdut mult sânge. Cele două victime descarcerate, erau conștiente și au fost transportate la spital.

Circulaţia rutieră a fost blocată total şi s-a deviat prin comunele Săbăoani şi Mirceşti.

Din primele cercetări efectuate la fața locului rezultă că un tânăr 27 de ani, din Bicaz Chei, însoţit de prietena sa de 23 de ani, din Tașca, pe fondul oboselii a pierdut controlul unui ciment truck și a intrat pe contrasens în impact frontal cu un alt autotren condus de un bărbat de 42 de ani din Roman și cu un al treilea autotren condus de un bărbat de 44 de ani din Iași”, a declarat Robert Costan, purtător de cuvânt IPJ Neamt.

PUBLICITATE