[FOTO] Neamț: Peste 2 zile, se deschide noul MALL din Neamț

Peste câteva zile, pe 8 noiembrie, romașcanii și locuitorii din zona Roman vor putea să își facă cumpărăturile din magazinele ce se vor deschide la ROMAN VALUE CENTRE. – notează romanulfinanciar.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Spațiile comerciale sunt dispuse pe o suprafață de peste 19.000 mp și vor întâmpina clienții cu oferte atractive.

ROMAN VALUE CENTRE este amplasat pe Bulevardul Mihai Viteazu nr. 3- 5, in imediata apropiere a Parcului Central Municipal si a autogării, cu acces direct din drumul European E85 si din Bulevardul Mihai Viteazu.

Astfel, la deschiderea oficială din 8 noiembrie vom găsi la ROMAN VALUE CENTRE următoarele firme din Roman: ANTURAJ, KOSAROM, DON CASH CASINO, Bijuteria ROYAL, PIZZA 21, BUBBLE WASH, LUMEA COPIILOR, BRENDA BOUTIQUE.

Vor mai deschide spații comerciale: Carrefour, C&A, Banca Transilvania, Deichmann, ALTEX, KFC, HERVIS SPORT, ARSIS, PEPCO, SENSI Blu, Animax, CCC, TAKKO Fashion, BENVENUTI, Dm, JYSK, SPARTAN, NORIEL.

Clienții centrului comercial vor beneficia de asemenea si de cele mai moderne cafenele si de o zona generoasa de food-court cu operatori internaționali si locali.

Cei mici vor putea petrece timpul liber in cel mai modern loc de joaca pentru copii iar iubitorii de animale vor găsi o gama variata de produse la cel mai nou magazine de tip pet-shop.

sursa: Romanul Financiar
PUBLICITATE