[FOTO] Neamț: La un pas de moarte după ce mașina i-a luat foc în mers. Șoferul a sărit în ultima clipă

Un șofer din Neamț a fost la un pas de moarte după ce a sărit din mașina care a luat foc în mers. Incidentul a avut loc azi-noapte (20-21 august), în localitatea Podoleni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ISU Neamț, luni, 20 august, în jurul orei 23:50 Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un autoturism pe strada Alexandru podoleanu din localitatea Podoleni.

La locul indicat de apelant s-au deplasat două echipaje de pompieri militari cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanță SMURD de prim ajutor din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamţ, fiind solicitați și patru pompieri voluntari cu o autospecială de stingere din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Podoleni.

Autoturismul a luat foc în mers, iar un bărbat, în vârstă de 38 de ani, a suferit mai multe traumatisme în urma ieșirii forțate din autoturism.. Bărbatul a fost preluat de ambulanță și transportat la spital.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars: autoturismul (marca Dacia Logan) în proporție de 100% și documente de identitate și de proprietate.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost „scurtcircuit la un cablu electric defect”

PUBLICITATE