[FOTO] Neamț: Dynamite Fighting Show la Piatra-Neamț. Moroșanu, KO în prima rundă

Cătălin Moroșanu a obținut o victorie ușoară în cea de-a doua ediție a galei Dynamite Fighting Show (Bătălia Moldovei), care a avut loc vineri, 19 octombrie, în Sala Polivalentă a municipiului Piatra-Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Evenimentul de vineri seară s-a desfășurat cu casa închisă (peste 3.500 de spectatori ), ultimele bilete disponibile epuizându-se în cursul zilei de joi, cu 24 de ore înainte de primul gong.

Supranumit și „Moartea din Carpați”, Cătălin Moroșanu a reușit o victorie ușoară prin KO tehnic în fața turcului Mehmet Ozer care a abandonat lupta în prima repriză, după ce a fost numărat de mai multe ori.

Și Andrei Stoica, unul dintre cel mai bine cotați luptători români ai momentului, a câștigat la decizie un alt meci de mare interes, în fața albanezului Sazan Memedi.

O altă luptă așteptată cu interes a fost cea a lui Bogdan ”Ciobanul” Năstase care s-a impus prin KO Tehnic cubanezului Freddy ”El Gigante” Rankin, un luptător de două ori mai greu decât român. Titlul Dynamite i-a revenit lui Sebastian Cozmâncă, care l-a făcut KO pe Valentin Bordianu.

PUBLICITATE