(FOTO) Neamț: Două femei, din Moldova și Albania, rănite în accidentul de la Pângărați

Un accident rutier cu două victime a avut loc în această dimineață (3 ianuarie), în jurul orei 9:00, pe DN 15, comuna Pângărați (în zona podului de la Preluca).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, Robert Costan, din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a rezultat faptul că un bărbat de 33 de ani, din Iași, care conducea un autoturism pe DN 15, în localitatea Pângărați, ar fi pătruns pe contrasens (cel mai probabil din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum) și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 46 de ani, din Borca.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a unei femei de 34 de ani, din Republica Moldova (pasageră în mașina ieșeanului) și a unei femei de 50 de ani, din Albania, pasageră în autoturismul condus de bărbatul din Borca.

Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Circulaţia rutieră a fost blocată pe ambele sensuri de mers, până la finalizarea cercetării locului faptei (în jurul orei 11:00, conform Poliției Române).

PUBLICITATE